joi, 10 februarie 2011

WAV Project & wiLLy & The White Phantom


Fostul colaborator al dj-itei Harra, wiLLy The Dee Jay, iese la rampa cu un doua noi proiecte ambitiose alaturi de Miss Dj Aliss si Venom, proiecte care poarta numele WAV Project & wiLLy & The White Phantom.
 * Ce inseamna WAV Project?
  WAV Project inseamna trupa de entertainment, Miss Dj Aliss joaca rolul MC-ului cu un look foarte sexy, Venom este solistul vocal ale carui reprezentatii vor fi exclusiv live si wiLLy The Dee Jay producator disck jokey si initiatorul proiectelor.
 * Ce inseamna wiLLy & White Phanom
  Este conceptul de petrecere cel mai potrivit pt cluburi, deoarce el este compus din wiLLy The Dee Jay la pupitru si MC Aliss care este responsabila cu atmosfera si intretinerea petreceri intr-un look foarte sexy imbracata in alb alaturi de cele doua dansatoare ale trupei.Dress code: pt aceast gen de petrecere este ALB.
  *In ce constau mai exact proiectele: WAV Project si wiLLy & The White Phantom?
  Proiectele se vor a fi un succes pe plan muzical cu aportul fiecaruia dintre noi la productia de muzica.
  Prima piesa se numeste WAV Project - Mujer Latina, este o piesa clubbing foarte dinamica cu influente si ritmuri latine. Piesa se vrea a fi lansata peste aproximativ 2 luni.
 Ea va fi difuzata ca varianta radio si in Portugalia, motiv pt care si piesa este in limba Portugheza. 
  wiLLy The Dee Jay personal are o serie de remixuri care se aud in cluburile din tara, unul dintre ele a devenit deja celebru cu sau fara voia sa :)), cel facut alaturi de Harra la piesa LA - Ochii tai,un remix foarte controversat de altfel in ultimul timp.
Mentionam si alte remixuri consacrate deja:
Alexunderbase ft.Lys - Drums (wiLLy disco rmx)
F.Charm ft.Filip - Eyo (wiLLy joint rmx)
Robert Georgescu - Beside you (wiLLy dance rmx) 
Lilly Allen - Not fair (wiLLy The Dee Jay rmx)
Aly Dee Jay ft.Anthony - Ride (wiLLy fresh rmx)
A scos pe piata EP-ul White Phantom in colaborare cu Dj Ralmm si Dj Harra, piesa care se pune aproape in toate cluburile din romania, lucru care ne bucura foarte mult pt ca piesa a avut un bun impact la public.
Piesa "Wav Project - Mujer Latina" o puteti descarca de aici :
WAV Project - Mujer Latina (Original mix)    Descarca
WAV Project - Mujer Latina (Radio version) Descarca
Asculta :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu